Viser arkivet for oktober, 2014

HØSTFEST, 19. oktober fra 13.00 - 17.00

Årets høstfest blir søndag 19. oktober, vi samles i bryggerhuset.
Alle tar med seg litt og spise til et felles bord. Dette er en fin anledning til å utveksle oppskrifter og smaksprøver laget på årets grønnsaker og bær. Du kan lage en rett av hvilke som helst råvare du vil.

Vi bruker god tid på måltidet, men får også tid til å utveksle erfaringer om hvordan andelslandbruket fungerer, og om ønsker for neste sesong, mens vi ennå har årets sesong friskt i minne.

Vi har interessegrupper, vi får høre hvordan det går, og om vi skal ha noe aktivitet i løpet av vinteren.
Har du spørsmål så ta kontakt med Tove på tlf. 99714873

ØL brygger kurs 1. november på Århus Gård

Lær å brygge øl, og bli med på å starte en øl- og bryggegruppe på Århus.
Lørdag 1. november arrangerer vi bryggedag, der de som vil være med kan møte opp og være med på hele prosessen med å sette øl. Ølbrygger Ronnie Hagen starter meskingen tidlig på dagen, de som vil kan være med fra starten (tar ca 7 timer), eller dere kan komme når vørteren skal kokes. Deltakerne får med seg hver sin dunk (10 liter) av brygget til ferdiggjæring hjemme. Deltakerne kommer med andre ord i gang med sitt første brygg, under kyndig veiledning, og uten å måtte ha noen forhåndskunnskap.
Maks antall deltakere på bryggekvelden er 7 (pga mengden brygg). Hvis flere melder seg på lager vi venteliste og forsøker å arrangere flere bryggekvelder.
Påmeldingsfrist 20. oktober.
Etterhvert kan gruppa eksperimentere med annet brygg av vekster fra gården, og forsøke å etablere dyrking av vekster til ølbrygging.

*Spørsmål om bryggekvelden kan rettes til Ronnie Hagen:
41655610